select language/region

Mobile World Congress 2013 

Kommunikation på tværs af generationer

På kongressen vil vi se en lang række af nye produkter, og for hovedparten er det hverken simple eller logiske produkter. Der kan være meget at forholde sig til. Stil dig selv spørgsmålet: Hvor ofte spørger mine forældre om hjælp, når de skal anvende ny teknologi?

emporia hjælper alle til at føle sig mere inkluderede i det moderne kommunikationssamfund ved at sikre, at enkelthed prioriteres højest.

Så smart som nødvendigt, som simpelt som muligt.

Det var tilgangen bag emporias seneste mobiltelefon – emporiaCONNECT. I samarbejde med Cambridge University har emporia udviklet en telefon, der er helt enkel at anvende. emporiaCONNECT har en skærm i høj opløsning og et kamera i høj kvalitet, men det unikke ved telefonen er, hvordan den fungerer i forhold til de smartphones, den øvrige familie anvender. Denne tilgang er en unik måde at dele oplevelser på med de ældre generationer gennem de mobiltelefoner, de anvender.

Kom til stand C124 i hal 3 og oplev, hvordan kommunikation kan forbinde generationer.

Vi ser frem til at se dig.

Hør om mobiltelefoner til ældre 

SMS ORDBOG  

Download den nye SMS Ordbog

SMS ORDBOG

(download gratis)

 

Emporia introducerer nu en SMS Ordbog til dig, der vil lære, hvordan man laver smileys og forstå de forkortelser, man bruger i SMS-sprogets verden.

Én sms består af 160 tegn inklusive mellemrum. Derfor gælder det om at forkorte sit budskab, og dette kan emporias SMS Ordbog hjælpe dig med :-)

 

God fornøjelse! 

mere information

SMS Ordbog

emporia lancerer ny brugervenlig og elegant telefon 

emporia lancerer nu en ny brugervenlig mobiltelefon til ældre, der ofte er på farten og som ønsker en enkel og smart telefon, der kan lidt ekstra. Unge kommunikerer i stor stil på mobilen, og med en emporiaESSENCEplus kan ældre nemt holde kontakten med børnebørnene.


Mobilvirksomheden emporia, der udvikler telefoner specielt designet til seniorer, lancerer den 28. maj mobiltelefonen emporiaESSENCEplus. emporias nyeste telefon er udviklet i tråd med emporias unikke koncept, hvor brugervenlighed, funktionalitet, æstetik og elegant design er i højsædet.

 

Det særlige ved ESSENCEplus er, at den kombinerer en simpel brugerflade og elegance med funktioner, der efterspørges af de ældre, som fx indbygget FM radio og Bluetooth. Ifølge emporias danske landechef, Lars Jørler, giver de nye funktioner nye muligheder for emporia-brugere på farten:

 

”Med Bluetooth funktionen kan emporias brugere nemt telefonere uden at holde telefonen i hånden. Det er især en fordel for dem, der vil gerne have mulighed for at tale i telefon, mens de er på farten. Mange mobiltelefoner og smartphones kræver desuden, at du har headset tilsluttet, hvis du vil høre radio. Men ikke på emporiaESSENCEplus – her er radioen indbygget. Så selvom du ikke har headsettet med, kan du stadig høre radio, uanset hvor du er”, siger Lars Jørler.

Brugervenlige telefoner kan også være elegante

 

På trods af de nye funktioner går emporia ikke på kompromis med deres helt særlige koncept. Brugervenlighed, funktionalitet og æstetik er som altid de primære kendetegn:

 

”emporias vision er, at seniorer og personer med forkærlighed for enkel teknologi nemt kan kommunikere med venner, familie og børnebørn uanset, hvor de befinder sig. Derfor er ESSENCEplus udviklet, så den er simpel at anvende og elegant i udtrykket. Man skal ikke taste sig igennem besværlige genveje for at nå til SMS eller Bluetooth-funktionen. Det har vi skåret væk til fordel for en simpel brugerflade”, tilføjer Lars Jørler.

 

Lidt mere…

ESSENCEplus er i høj grad ideel for personer med nedsat syn- eller hørelse. Telefonen er nemlig udstyret med mulighed for lidt højere lyd, lidt større taster og en lidt tydeligere skærm, der er nem at aflæse. Derudover sikrer muligheden for ekstra høje ringetoner og vibration, at ingen telefonopkald eller SMSer overhøres.

Endeligt tilfører ESSENCEplus en lille tryghedsdimension, da den er udstyret med nødknap, der er nem at betjene. Så hvis uheldet er ude, kan du hurtigt og uden besvær kalde på hjælp ved et enkelt tryk på knappen, der sidder på siden af telefonen.

 

Test emporias produkter

Hvis du som journalist har lyst til at teste et produkt fra emporia, kontakt venligst Kristian Riber på krk@geelmuyden-kiese.dk eller 33 95 96 97/ 30 40 20 40.

 

Om emporia

Unge mennesker kommunikerer flittigt via mobiltelefonen og sender et hav af SMSer og MMSer. For mange seniorer kan det dog være en hård udfordring at være med den på elektroniske bølge i kommunikationen med børnebørnene. emporias vision er at skabe kommunikation på tværs af generationer. Derfor laver emporia primært mobiltelefoner til seniorer, der har behov for produkter med fokus på brugervenlighed. Produkterne er baseret på et stort kendskab til brugernes behov og inkluderer udelukkende de tekniske muligheder, som målgruppen efterspørger. Se mere om emporia på www.emporiamobile.dk.

 

For mere information kontakt venligst

Lars Jørler, Country Manager Danmark, emporia Telecom

Telefon: 40 83 01 00, e-mail: jorler@emporia.at

 

Kristian Riber, Geelmuyden.Kiese

Telefon: 33 95 96 97/30 40 20 40, e-mail: krk@geelmuyden-kiese.dk

 

 

 

 

emporiaELEGANCE rost af anmelder 

Dennis L. Sørensen, telefonanmelder på Tweak.dk, har testet emporiaELEGANCE og roser telefonen for at være en fantastisk ældremobil, der klarer sine opgaver til punkt og prikke. Han fremhæver især det nemme styresystem og enkle design samt den billige pris.

Klik her og læs selv hele anmeldelsen af emporiaELEGANCE.

Komputer For Alle roser emporiaESSENCE 

Komputer For Alle tester emporiaESSENCE

Computer magasinet Komputer For Alle har testet emporiaESSENCE. Magasinet fremhæver, at telefonen er den helt rette til personer, der bare vil tale i telefon og sende SMS’er. Og så mener anmelderen, at telefonen har en rimelig pris og en god brugsanvisning. Anmelderen giver telefonen en samlet karakter på 7 point ud af 10 mulige point.

Anmeldelse af emporiaESSENCE 

emporiaESSENCE testet af Noels Christensen, redaktør på eReviews.dk - februar 2012

Noel Christensen roser emporiaESSENCE for at være en ældrevenlig telefon, der er nem at anvende. Han fremhæver især den justerbare skriftstørrelse, de tydelige taster, telefonens høje lyd, og at den er kompatibel med høreapparater.

Han konkluderer, at emporia ikke er gået på kompromis med lækkert design, selvom brugervenligheden er i højsædet. Han betegner nemlig telefonen som en de af flotteste ældretelefoner på markedet.

 

Klik her og læs hele anmeldsen eller klik her og se Noels Christensen pakke ESSENCE ud.