HomeemporiaHistorie
select language/region

"Passion"

Kommunikér mere enkelt - med mobiltelefoner fra emporia

"Succes"

Repræsenteret globalt i over 30 lande

Det startede i Linz.

emporia Telecom blev grundlagt i 1991 af D.I. Albert Fellner, som trak sig tilbage fra sin virksomhed i 2015. I dag ejes virksomheden af mag. Eveline Pupeter, der blev ansat i virksomheden i 2003. Allerede ved grundlæggelsen af emporia Telecom fokuserede man på at tilbyde kunderne brugervenlige telekommunikationsprodukter, som f.eks. fastnettelefoner og faxmaskiner.

 

Siden 2001 har virksomheden specialiseret sig i mobiltelefoner til ældre mennesker. At virksomheden her har ramt et hul i markedet, ses tydeligt af den efterfølgende succes. I dag er emporia synonym med nem, barrierefri kommunikation, aktiv i 30 lande og det førende mærke inden for mobiltelefoner til seniorer.

 

Hvorfor mindre er mere hos emporia.

Den digitale kløft mellem generationerne og mellem mere eller mindre digitaliserede mennesker bliver stadigt større. Det er emporias mål at bygge bro over denne kløft. Efterhånden er der mange mennesker – og ikke kun ældre – som ønsker sig alternative løsninger til en stadig mere kompleks teknisk verden. Det vil sige produkter, der er nemme og intuitive at betjene.

 

Produkterne fra emporia Telecom henvender sig til alle, der ønsker at telefonere på en enkel måde, og som ønsker sig overblik frem for multifunktionalitet. Det er frem for alt gruppen af seniorer. Nye undersøgelser viser, at denne gruppe er heterogen og har forskellige krav til mobiltelefoner. 

 

Hemmeligheden bag vores succes.

Close to the customer – tæt på kunden. Det er udgangspunktet for udviklingen af alle produkter fra emporia Telecom. Derfor  ser de cirka 30 medarbejdere i emporias forsknings- & udviklingsafdeling ikke kun på den tekniske side ved udviklingen af produkter, men også på, hvordan produktet virker på kunden og hvordan kunden vil bruge produkterne. Det er målet at gøre teknisk komplicerede processer så enkle som muligt for slutkunden inden for alle områder.